Izvor: HAPPY BSC
07.01.2023 u 10:59
0

KANCELARIJA ZA KIM SAOPŠTILA: Grupa Albanaca pretukla srpskog mladića dok se vraćao sa ponoćne Božićne liturgije

Čitav slučaj porodica je prijavila policiji koja je do ranih jutarnjih sati ispitivala mladića o napadu.

Još jedan srpski mladić noćas na Božić napadnut je na Kosovu i Metohiji, saopštila je Kancelarija za Kosovo i Metohiju.

Grupa Albanaca noćas je oko 2.30 sata pretukla Stefana Tomića (18) iz Klokota dok se sa bratom vraćao sa ponoćne Božićne liturgije u Crkvi Svetog Petra i Pavla u Klokotu.

I OVAJ BOŽIĆ SRPSKI NAROD PROVODI SA GORKIM UKUSOM: Petković poručio da Priština šalje poruku da Srbi nisu dobrodošli

Nakon službe u crkvi, mladić je krenuo kod tetke, kada ga je na putu napala grupa Albanaca, od kojih je neke prepoznao kao obezbeđenje lokalnog restorana.

Stefan je zadobio povrede oka, ruke, abdomena i nogu, a lekarsku pomoć je potražio u zdravstvenoj ustanovi u Vitini.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Sa porodicom Tomić razgovarao je i direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković koji im je preneo podršku države Srbije koja će biti tu da im pomogne.

Čitav slučaj porodica je prijavila policiji koja je do ranih jutarnjih sati ispitivala Stefana o napadu.

– I ovaj mučki napad na srpsko dete na Kosovu i Metohiji pokazuje antisrpsku histeriju koja vlada na Kosovu i Metohiji i koliko su Srbi, posebno južno od Ibra ugroženi. Zato se postavlja pitanje šta međunarodna zajednica čini da spreči ovakve napade na Srbe i poveća bezbednost Srba, što je njihova primarna dužnost i obaveza – saopštila je Kancelarija za KiM.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter