Izvor: BSC HAPPY
03.07.2023 u 18:58
0

KOGA TREBA ZABRANITI U SRBIJI..

Aleksandar Vučić ipak nije dovoljan. Bolje odmah krenuti od Novaka Đokovića. Kao najbolji na svetu svih vremena on ih svaki dan ponižava i vređa. Podseća ih na njihovu beznačajnost, pokvarenost, glupost i tupost. Da nije njega, oni bi sigurno i završili nešto škole, zaposlili se i dokazali u bilo kojoj profesiji. Ne bi upali u očaj i paniku, pokušavajući da se dočepaju vlasti u Srbiji posle pola veka uzaludnog i promašenog života. No, nikad nije kasno. Tek toliko da ne ostanu baš niko i ništa. Da se malo uteše .. ponižavajući se i sveteći daleko boljima i sposobnijima od sebe. Zato im je politička parola Neka Srbija stane! Samo siromašna i zaostala je njihova šansa i plen za pokvarene, lenje, nesposobne i ometene u razvoju. Požuri polako, dok te ne spopletemo i skršimo uz pomoć svih unutrašnjih i spoljnih neprijatelja uspešne i razvijene Srbije. Beskrupulozni su do te mere da koriste opštu nesreću i otimaju stradalu decu od ucveljenih roditelja praveći od neizmernog užasa i bola politički kapital. Očigledno im ništa nije sveto. Njihove bolesne ambicije i zluradost nemaju granice, kad su krenuli u odlučnu bitku da sklone sve za koje misle da im stoje na putu. Uopšte ne kriju da im ne pada na pamet, pošto je nemaju, da nešto ipak urade i izgrade, već samo sruše i unište. Da su zaista hteli nešto da rade, ranije bi se setili.

Možda bi i uspeli, da su se makar potrudili. Ali lakše je zabraniti Vučiću da se bavi politikom, pobeđuje na izborima, pravi puteve i otvara fabrike, škole i bolnice. Da završava nešto o čemu se sanjalo decenijama ili bar pola veka. Kad nama ništa nije uspelo, što bi pa njemu?! NIje on valjda bolji od nas? Nisu oni nikada bili za velika dela, ni za kakav naporan rad i temeljan posao. Dovoljno im je što su štetočine i okolo kraduckaju od koga šta stignu. Makar milionče-dva.. Najvažnije je da se Srbija nikada ne oporavi i uzdigne. Kao svim malim kriminalcima priviđa im se neki veliki kriminal. Ne usuđuju se da udare na holivudske filmove, na Kuma, Ramba i Džejms Bonda a pogotovo ne na vesterne, kauboje i Indijance. Drhte, da ne naljute Amerikance. Daleko im je lakše da kriminalizuju Vučića i celokupnu srpsku istoriju kao udruženi zločinački poduhvat, kako je pravično presudio Haški tibunal. Srbi su počinili genocid tamo gde su proterani, ako prethodno nisu pobijeni na spaljenom kućnom pragu. To se inače kod civilizovanijih naroda zove nacionalno oslobođenje i borba za slobodu. Fali im još da ih neko dovoljno moćan metne na vlast. Ostalo je njihova briga. Od Srbije neće ostati ni kamen na kamenu. Ugasiće za sobom svetlo i zaključati lance i katance. Međutim, vidimo se u nekom drugom filmu kada se malo odmore i zarone u morske dubine a jesenas će opet valjda postatati ajkule, od kojih ce se spasavati svako kome se približe.

PIŠE: Vesna Radusinović

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter