Izvor: TANJUG
10.10.2023 u 12:54
2

KRISTOFER HIL: Moramo da znamo šta se tačno dogodilo na KiM

Ambasador je naveo da je neophodan i politički dogovor za Kosovo koji se sastoji iz nekih elemenata.

Ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil izjavio je danas da lično smatra da moramo da znamo šta se tačno dogodilo na KiM, kako se nešto slično više ne bi ponovilo.

– Bez političkog dogovora i političkih perspektiva ne možemo da krenemo napred i da rešimo ovakve probleme – kazao je Hil novinarima na Regionalnoj konferencija o inovacijama i inovacionom preduzetništu „SPLET Tech konferencija“.

LAVROV KRITIKOVAO EU: Ne mogu da nateraju svoje štićenike u Prištini da ispune dogovor o ZSO

On je naglasio da jedan od elemenata političkog rešenja za KiM treba da bude regionalna perspektiva, odnosno regionalni pristup rešavanju problema i da ljudi uspostave poverenje i rade na problemima zajedno.

– Smatram i da neki političari treba da dođu i vide kakav je pristup rešavanju problema na Kosovu – dodao je Hil.

Ambasador je naveo da je neophodan i politički dogovor za Kosovo koji se sastoji iz nekih elemenata, a to su kako je kazao Asocijacija Srpskih opština, kao i jedna šira slika i šira perspektiva za Kosovo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “KRISTOFER HIL: Moramo da znamo šta se tačno dogodilo na KiM”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter