Izvor: informer.rs
23.12.2023 u 16:19
1

KURTI OPET UDARA NA VUČIĆEVU PORODICU: „Dovodi u pitanje Danilovu bezbednost“

Direkor Kancelarije za KiM Petar Petković rekao je danas da premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti, pominjanjem porodice predsednika Srbije Aleksandra Vučića, dovodi u pitanje bezbednost njegovog sina, Danila.

– Kurti opet pominje Vučićevu porodicu, pominje Danila Vučića. Dovodi u pitanje Danilovu bezbednost. Ovo je prevršilo svaku meru. U pitanju je ista matrica napada na porodicu predsednika Vučića kao ona koja je vođena tokom kampanje dela opozicije uoči izbora – rekao je Petković.

On je dodao da su trenutno „uslovi izuzetno teški, nikad teži“.

PETAR PETKOVIĆ SE OBRATIO NACIJI: KURTI želi u Srbiji na VLASTI ONE KOJI BI PRIZNALI LAŽNU DRŽAVU!

– Mi nastavljamo sa procesom normalizacije. Time pokazujemo odgovornost. Od ogromnog broja Srba koji su autobusima došli da glasaju na izmeštena biračka mesta, veliki broj je glasao za Vučića, i to je ono što ljuti Kurtija. Zato napad na Banjsku, na sela oko Zvečana, Banov Do, upadi u prodavnice, magacine… ali građani Srbije su pokazali odgovornost, ali se zato pokazao onaj ko nije odgovoran – istakao je Petković.

Direktor Kancelarije za KiM je rekao da je uzalud Kurtiju da govori najrazličitije laži, jer je jasno da nema dijaloga, niti ikakvog pomaka.

– On bi da piše statut sa Rašićem, koji je rekao da je ZSO – ‘Zajednica dživdžana’. Oni se sprdaju sa time. Ono što Priština treba da uradi je da vladinom uredbom potvrdi statut koji je dogovoren u okviru dijaloga Beograda i Prištine, a na osnovu nacrta statuta koji je prezentovan u Briselu – napomenuo je Petković.

On je ocenio da je u pitanju ogoljena sila koja ima za cilj napad na srpski narod.

– Sačuvaćemo mir i stabilnost, braniti prava srpskog naroda diplomatskim sredstvima i omogućićemo normalan život. Ovo je tipična antisrpska politika Kurtija koja narušava poziciju srpskog naroda na KiM i dovodi je u bezizlazno stanje – naglasio je Petković.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “KURTI OPET UDARA NA VUČIĆEVU PORODICU: „Dovodi u pitanje Danilovu bezbednost“”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter