Izvor: Alo.rs
04.12.2023 u 13:51
1

KURTIJEVI SPECIJALCI OTKRILI PRAVU ISTINU: Posle svađe sa Kurtijem potvrdili šta se desilo u Banjskoj

Svađa Aljbina Kurtija i albanskih specijalaca eskalirala je nakon teških optužbi koje je premijer lažne države izneo na njihov račin. Na njegove optužbe oni su uzvratili iznošenjem detalja o pucnjavi u Banjskoj, i tako oborili zvaničnu verziju Prištine, a potvrdili reči predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Nakon incidenta u Banjskoj predsednik Srbije Aleksandar Vučić je saopštio saznanja srpskih službi. Tada je rekao da je najmanje jedan Srbin likvidiran mučki, iz neposredne blizine.

S druge strane zvanična verzija Prištine je glasila da su Srbi ubijeni u borbama, i da su ubijeni iz snajpera.

U međuvremenu u Prištini je došlo do svađe između Kurtija i njegovih specijalaca. Oni su u više navrata i protestovali u Prištini zbog, kako su rekli, loših uslova.

NE ŽELIMO DA IDEMO NA KOSOVO, TO JE SUMNJIVA MISIJA: ŠVAJCARCI se digli protiv SLANJA SVOJIH VOJNIKA U KFOR na KIM!

Kurti je međutim oštro uzvratio prištinskim specijalcima. Na sastanku koji je premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti održao 15. novembra sa pripadnicima prištinskih specijalaca rekao je da nisu postigli nikakav uspeh 24. septembra u Banjskoj, već su „ubili tri čoveka iz daljine snajperom“.

Kako protest nije dao rezultate, dogovorili su sastanak s Kurtijem na kojem je bio i ministar finansija Hekuran Murati.

Iako je u javnosti imao drugačije izjave, Kurti je na tom sastanku kritikovao pripadnike specijalnih jedinica rekavši im: „Ništa niste uradili 24. septembra, ubili ste tri osobe snajperom iz daljine“, piše „Albanijan post“.

Specijalci su se uvredili zbog ovakve Kurtijeve izjave, i kako piše „Albanijan post“, videlo se da Kurti nije pročitao izveštaj, inače bi, kako navodi, pročitao da nisu svi Srbi ubijeni iz daljine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “KURTIJEVI SPECIJALCI OTKRILI PRAVU ISTINU: Posle svađe sa Kurtijem potvrdili šta se desilo u Banjskoj”

  1. A zar je bitno kako su ubijeni,Kurti je najveci terorista u evropi a bio bi i u svetu da samo ima jacu moc,zadojen je kao nacionalista i zivi za to da udje u istoriji kao vodja balista,terorista i uck vodja. Zlo danasnjice i pipak masona.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter