Izvor: Tanjug
24.07.2020 u 16:21
0

LESKOVAČKI DOMOVI ZA STAR Na koronu pozitivna 43 korisnika i 4 zaposlenih

U Ustanovi za odrasle i starije u Leskovcu, nakon testiranja na korona virus pozitivno je 43 korisnika i četiri zaposlena, koji nemaju simptome i u stabilnom su stanju, navedeno je u zaopštenju Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Kako se dodaje, svi pozitivni, s obzirom na to da nemaju simptome, nalaze se u posebnom delu ustanove, koji je opredeljen za njih i ima izdvojen ulaz na koji dolaze lekari.

Ministar Zoran Ðorđević naložio je da se pokrene disciplinski postupak i krivična prijava protiv zaposlene za koju postoji osnovana sumnja da je dovela u opasnost od zaražavanja zaposlene i korisnike, nesavesnim radom u službi.

Ona je, kako stoji u saopštenju, dolazila na posao i direktoru ustanove nije prijavila da je bila u kontaktu sa osobom za koju je znala da je zaražena već je to učinila kada se po nalogu epidemiologa testirala i bila izolovana.

Ustanova za odrasle i starije u Leskovcu ukupno ima 170 korisnika i 99 zaposlenih.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter