Izvor:
13.05.2019 u 13:33
0

MARKO ĐURIĆ SA JANOM BRATUTOM: Bitno je da izbori za gradonačelnika na severu KIM-a prođu bez incidenata!

Važno je da predstojeći izbori za gradonačelnike četiri opštine na severu Kosova i Metohije proteknu bez incidenta i u demokratskoj atmosferi, izjavio je danas direktor Kancelarije za KiM Ðurić u razgovoru sa šefom Misije OEBS-a u Prištini Janom Bratuom.

Ðurić je naglasio da se mora sprečiti svaki eventualni pokušaj prekrajanja izborne volje građana od strane privremenih institucija samouprave u Prištini.

On je predstavniku OEBS-a ukazao i na sve češće pritiske Prištine na Srpsku listu i zanemarivanje izborne volje građana srpske nacionalnosti na Kosovu i Metohiji, navodi se u saopštenju Kancelarije za KiM.

Ðurić i Bratu razgovarali su o političkoj i bezbednosnoj situaciji na Kosovu i Metohiji i saglasili se da je potrebno otkloniti prepreke za nastavak dijaloga Beograda i Prištine i obnoviti napore na izgradnji međunacionalnog poverenja na terenu.

Izvor: Tanjug
Foto:Twitter/markodjuric

    PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

    Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

    Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

    Ostavite komentar

    Unesite pojam i stisnite enter