Izvor: kurir.rs
18.11.2020 u 19:50
0

MILOVAN DRECUN: Evo kako Vlada Kosova podmićuje haške svedoke

Predsednik skupštinskog Odbora za Kosovo i Metohiju Milovan Drecun govoriro je o temi: Hašim Tači na sudu u Hagu.

Srpska javnost se pita da li će suđenje liderima OVK biti pravedno i kolika je mogućnost da se preko svedoka utiče na ishod procesa.

NAJVAŽNIJE DANAS

Radi se na formuli za čuvanje vakcine na sobnoj temperaturi

HITNO! Zaseda Krizni štab zbog drastičnog broja obolelih!

PANIKA U MOSKVI: Gori jedna od glavnih kovid bolnica u Rusiji

KORONOM ZARAŽEN 201 STUDENT: Nema zatvaranja fakulteta

TUČA KOD PARTIZANOVOG STADIONA: Muškarci u crnom pretukli trojicu mladića

„Tužilaštvo je reklo da nema razloga da suđenje ne počne u julu, iako odbrana traži 18 meseci za pripremu. Verovatno će se naći kompromisno rešenje“, počeo je Drecun.

„Bitno je reći da Specijalno tužilaštvo i dalje radi na prikupljanju dokaza, koji bi naknadno bili ubačeni u optužnicu“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter