Izvor: BSC Happy
23.02.2023 u 16:01
0

MINISTAR GAŠIĆ SA PREDSTAVNICIMA AMERIČKIH KOMPANIJA: Obostrano je ocenjeno da ima prostora za dalje unapređenje bilateralnih odnosa dve države

Predstavnici kompanija izrazili su interesovanje za uspostavljanje i unapređenje saradnje sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Republike Srbije.

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić sastao se danas sa predstavnicima američkih kompanija koji sa predstavnicima Američko-centralnoevropske poslovne asocijacije borave u poseti Republici Srbiji u cilju razmatranja razvoja privredne saradnje Republike Srbije i Sjedinjenih Američkih Država.

PREMIJERKA BRNABIĆ SASTALA SE SA PREDSTAVNICIMA ACEBA: Razgovarali o mogućnostima unapređenja saradnje i novim investicijama (FOTO)

Predstavnici kompanija su prezentovali svoje mogućnosti i izrazili interesovanje za uspostavljanje i unapređenje saradnje sa Ministarstvom
unutrašnjih poslova Republike Srbije.

Obostrano je ocenjeno da ima prostora za dalje unapređenje bilateralnih odnosa dve države pre svega u sferi ulaganja u oblastima jačanja i modernizacije kapaciteta Ministarstva unutrašnjih poslova.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter