Izvor: Informer
24.05.2022 u 13:49
0

MINISTAR MOMIROVIĆ : Sprema se novi paket cena voznih karata između Beograda i Novog Sada

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović, rekao je danas da se sprema novi paket koji će doneti korigovane cene voznih karata od Beograda do Novog Sada, ali će biti zaštićeni ljudi koji vozom idu na posao

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Cena za njih neće rasti.

A za najbrže i najkvalitetnije vozove biće rast cene, ali će i dalje biti najpovoljniji u regionu – rekao je Momirović gostujući na TV Pink.

Dodao je da je u železnicu uloženo više od milijardu evra, te da se ona mora i održavati, i apelovao da građani to razumeju.

MINISTAR VULIN ODGOVORIO HRVATSKOM MINISTARSTVU BRANITELJA: Vučića ustaše mogu samo da mrze zbog jačanja Srbije i zaštite Srba

– Cena mora da bude malo viša.

Neće biti mnogo viša za one koji iz Pazove, Banovaca, Inđije koriste železnicu do posla – rekao je ministar.

Momirović je ocenio da Srbija u najtežim okolnostima u Evropi u poslednjih 70 godina ima više investicija u infrastrukturu nego sve ostale zemlje regiona zajedno.

Ocenio je da je Moravski koridor sa više od 3.000 radnika trenutno najveće gradilište i da će ta saobraćajnica mnogo značiti za region koji u Srbiji ima najviše malih i srednjih preduzeća.

Ponovio je da će 15. juna biti puštena u saobraćaj druga traka sektora pet autoputske obilaznice oko Beograda sa tunelom Straževica.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter