Izvor: BSC Happy
06.12.2023 u 08:21
0

MINISTAR VUČEVIĆ ZA HAPPY TV: Srbija ne sme da stane znači SRBIJU OČUVANJA IDENTITETA I BUDUĆNOSTI

Predizborna kampanja je u punom jeku, a miting Srpske napredne stranke u Areni je pokazao snagu stranke koju predvodi Miloš Vučević - ministar odbrane i predsednik SNS-a. On je gost najgledanijeg jutra u Srbiji.

Miloš Vučević ističe da je miting Srpske napredne stranke u Areni pokazao pobedničku snagu i energiju

– Rekao bih da se oseti energija koja je snažnija 2022. Ono što sno doživeli u Areni, nismo osetili od 2012. Odavno nisam video, ne samo da dolaze lako, nego da imaju energiju koja vodi ka pobedi. Politički se nadvila opasnost nad Srbijom. Serija napada na Vučića, majku, oca, decu – ističe ministar.

On kaže kako su lažne patriote u stvari najveći izdajnici Kosova i Metohije

– Oni koji se kunu u kosovski zavet i su vrlo radikalni u kritici prema Vučiću za odnos prema KiM, iako uđu na KiM, a baš taj Vučić ne može da uđe na KiM. Oni se mnogo ne bune, ti „čuvari kosovskog zaveta“, što Srbi ne mogu da glasaju. Sem Vučića, niko ništa nije rekao. Možda je Čeda Jovanović najpošteniji, kaže da se druži sa Kurtijem i to je to. On nije krio da je ušao na teritoriju pod prištinskom kontrolom. Za Čedu je to nezavisno Kosovo, a za ove sveta zemlja. Oni pričaju da vodimo izdajničku politiku i hoće u koaliciju da sruše Vučića, sa onima koji kažu da je Kosovo nezavisno – rekao je Vučević.

Vlada najvećih neprijatelja Srbije i autošovinista bi izgledala ovako

– Koja je politika vlade kad sede Marinika, Dobrica Veselinović, Ćuta? Šta takva vlada radi. Da li neko od građana razmišlja šta bi nam se desilo sa državom. Da ne otvaram druga polja, šta bi radili sa sankcijama prema Ruskoj Federaciji. Dični gospodin, kandidat za gradonačelnika Beograd, bio u kabinetu Ane Brnabić, a sada je neka zelena opcija. Njih drži čista mržnja prema Vučiću. Šta se dešava sa Srbijom? Nema odgovora. Da li gradimo puteve, proširujemo brze pruge, da li kupujemo medicinsku opremu za domove zdravlja. Ne, idemo da pobedimo nekoga, jer ga mrzimo. Znam da građani prepoznaju, izbori nisu popravni ispit. Mislim da se oni oduševe kad ih neko pozove u ambasade. Oni ne smeju da se jasno opredele, da ne izgube birače – kaže ministar.

Srbija ne sme da stane jeste napredna Srbija, ali i Srbija koja čuva nacionalni i državni identitet

– Mi smo fokusirani na oni što smo uradili i što želimo da uradimo dalje. Ulaganje u kulturu, sportske centre, vojsku, policiju. To ne vidi samo onaj ko je zlonameran. Samo onaj ko je politički slep i gluv. Da li je moglo bolje? Pa sigurno da jeste. Da li je to dramatično bolje nego do 2012? Pa naravno da jeste.  Srbija koja ne sme da se odrekne svoje duhovnosti, svoje kulture, nacionalnog identiteta, ali i tehnološki napredna Srbija. Nema odricanja od državnog i nacionalnog korena. Bez toga smo kao list na vetru, to nam je koren, to nas drži – rekao je Vučević.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter