Izvor:
26.01.2018 u 21:51
0

MINISTARKA HVALI GRADONAČELNIKA I KRITIKUJE PRETHODNU VLAST: Vraćeni novčani dug mogao da izgradi Koridor 10!

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je da se za pola milijarde evra duga prethodne gradske vlasti koji je sadašnja vlast vratila mogao izgraditi Koridor 10.

– Prethodnici su nam ostavili dug od 1,2 milijarde evra. Kada kažem prethodnici mislim na Dragana Ðilasa i ceo njegov tim – istakla je Mihajlović.

Prema njenim rečima, sadašnji gradonačelnik i svi predsednici beogradskih opština učinili su sve da se taj dug smanji za pola milijarde evra, navodeći da se tim novcem mogao izgraditi Koridor 10. Obilazeći opštinu Voždovac, gde je razgovarala sa predstavnicima te opštine, Mihajlović je istakla da je samo u toj opštini za prethodne dve godine asfaltirano 80 kilometara nekategorisanih puteva, kao i da u pojedenim delovima Voždovca više ne postoje nekategorisani putevi.

– To pokazuje da ono što mi nudimo građanima Beograda jesu rezultati i vredan rad – ocenila je ministarka.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter