Izvor: alo
23.03.2022 u 15:54
0

MOMIROVIĆ NAJAVIO: Od ponedeljka ponovo u funkciji BG voz do Batajnice

Ministar je dodao da će od ponedeljka krenuti redovan saobraćaj BG voza na liniji od Batajnice do Ovče. Vozovi će u početku saobraćati na svakih 30 minuta u špicu i na 60 minuta van špica.

– Cilj nam je da u narednih mesec dana tu liniju osposobimo da saobraća na svakih 15 minuta, kao i da od ponedeljka ubacimo još jednu garnituru na relaciji Lazarevac.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Beograd Centar – rekao je Momirović.Osim ulaganja i puštanja u rad brze pruge od Beograda do Novog Sada nastavljamo da ulažemo u celokupnu železničku infrastrukturu na teritoriji cele Srbije, i drago mi je što ćemo građanima iz Batajnice, Zemun Polja, Tošinog bunara omogućiti potpuno integraciju u železnički saobraćaj istakao je Momirović ovom prilikom.Ministar Momirović je dodao da će od ponedeljka 28. marta biti otvorena stanica Novi Beograd i to deo namenjen za prijem i otprem putnika. Očekivanja su da stanica Novi Beograd postane najfrekventnija železnička stanica u Srbiji.

Kompletno renoviranje stanice Vukov Spomenik, prvo od otvaranja stanice, je u poodmakloj fazi čime će biti vraćen stari sjaj iz vremena kada je tek bila otvorena. Obezbeđena su sredstva u iznosu od 360 miliona dinara. Obilasku radova na železničkoj stanici „Vukov spomenik“ u Beogradu, prisustvovali su v.d. generalni direktori „Infrastruktura železnica Srbije“ i „Srbija voz“ Nebojša Šurlan i Jugoslav Jović, kao i Stanko Kantar direktor JKP „Beogradski metro i voz“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter