Izvor: HappyBSC/Tanjug
06.07.2022 u 21:51
0

NADMEĆE SE ZA LIDERSTVO: Boris Džonson odbija da podnese ostavku uprkos pritiscima!

Britanska ITV prenela je danas da premijer Velike BritanijeBoris Džonson odbija da podnese ostavku, te da je svojim ministrima rekao da moraju da se opredele između leta posvećenog ekonomiji i nadmetanja za liderstvo.

RASPADA SE BRITANSKA VLADA: Borisa Džonsona napustio još jedan ministar, razlog je veoma jak!

„(Rečeno mi je) da je premijer apsolutno odlučan i odbija da podnese ostavku. Iz upućenih izvora sam saznala da je rekao kolegama u vladi da imaju izbor između leta posvećenog ekonomskom rastu i haosa u borbi i nadmetanju za liderstvo uz ogroman pritisak da se raspišu opšti izbori“, napisala je zamenica urednika UPR ITV Anuška Astana na Tviteru, prenosi Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Pozivajući se na izvore u Džonsonovom kabinetu Astana je potvrdila da joj je rečeno da će se britanski premijer Boris Džonson boriti protiv glasanja o poverenju, ali da bi podneo ostavku ukoliko bude glasanja a on na njima izgubi.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter