Izvor: Kosovo Online
02.02.2024 u 12:36
0

NASTAVLJA SE TEROR: Kurtijevi specijalci naoružani upali u objekat Privremenog organa opštine Peć i u dvorište Privremenog organa opštine Istok

Kosovska policija upala je danas u objekat Privremenog organa opštine Peć koji se nalazi u Goraždevcu. Zastava Republike Srbije uklonjena je sa ovog objekta.

„Veća grupa policajaca upala je oko 10 časova u Privremeni organ opštine Peć. Radnici koji su se našli u tom trenutku u zgradi su još uvek unutra i trenutno je ispred okupljen mali broj građana Goraždevca kojima policija ne dozvoljava da priđu bliže prostorima Privremenog organa. Nemamo više informacija šta se dešava unutra. Skinuli su zastavu Srbije koja je bila na ulazu“, rekao je za Kosovo onlajn novinar Radio Goraždevca Milić Petrović.

ETNIČKO ČIŠĆENJE PREOSTALIH SRBA: Hitno saopštenje Eparhije raško-prizrenske

Kosovska policija zaplenila je auto i opremu ekipe Radio Goraždevca, potvrdio nam je Milić Petrović. Posle kraćeg vremena oprema im je vraćena.

printscreen/Kosovo Online
Vozila Kosovske policije upala je danas i u dvorište Privremenog organa opštine Istok koji se nalazi u Osojanu, nakon čega su zatvorili Dom zdravlja.

Specijalne snage policije naoružane automatskim puškama došle su u četiri policijska automobila, a potom su pristigli i ljudi u civilu koji su došli u dva džipa.

Policajci su najpre upali u Dom zdravlja u Osojanu i zatvorili ga, a namera im je i da uđu u apoteku koja je trenutno zaključana. Policijski džip parkiran je ispred apoteke, a policija čeka da im se omogući da uđu unutra.

U Osojanu je nakon upada policije prekinuta nastava, pa su deca puštena kući. U međuvremenu, u selo je pristiglo još policije, a na prilazu centru automobili se zaustavljaju.

Osojane je najveća povratničko selo u Metohiji i jedina je povratnička sredina u kojoj je u nekom prihvatljivom obliku počeo da se obnavlja život nakon sukoba na Kosovu.

Pre Osojana, policija je upala i u objekat Privremenog organa opštine Peć, koji se nalazi u Goraždevcu.

printscreen/Kosovo Online
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter