Izvor: Tanjug
18.12.2023 u 12:40
1

„NE POSTOJI SILA KOJA MOŽE DA ZAUSTAVI SRBE SA KIM DA PODRŽE SVOJU DRŽAVU I PREDSEDNIKA VUČIĆA: Petković se oglasio snažnom porukom

Srpski narod sa Kosova i Metohije juče je glasajući u ogromnom broju i uprkos brojnim opstrukcijama Prištine, pokazao da nema sile ni prepreka koje mogu da ga zaustave da podrži svoju državu Srbiju i svog predsednika Aleksandra Vučića, saopštio je danas direktor Kancelarije za KiM Petar Petković.

Petković je naveo da je „veličanstvena i ubedljiva podrška listi „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ sa preko 73 odsto podrške još jedan dokaz da Srbi s Kosova i Metohije podržavaju državotvornu politiku predsednika Vučića“ i da „prepoznaju njegovu istrajnu i nepokolebljivu borbu za naše nacionalne interese na Kosovu i Metohiji“.

„Srbi su istovremeno poslali nedvosmislenu poruku svima onima koji ih se sete samo pred izbore, da ne nasedaju na prazne parole“, saopštio je Petković.

NOVI REZULTATI RIK-A U 12 SATI: Apsolutnu većinu ima lista Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane sa 46,75 odsto

On je ovom prilikom zahvalio našim sunarodnicima na Kosovu i Metohiji na trudu i požrtvovanju, „jer su i ovoga puta celome svetu pokazali koliko su odani svojoj jedinoj državi Srbiji i koliko im je stalo do našega Kosova i Metohije“.

„Naš narod sa Kosova i Metohije još jednom je pokazao da zajedno, čuvajući jedinstvo, možemo biti najsnažnija brana i bedem svima onima koji koji žele da zatru srpsko ime i postojanje na Kosovu i Metohiji“, ukazao je direktor Kancelarije Vlade Srbije za KiM.

Petković je naveo da je premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti je, onemogućivši našem narodu da svoje biračko pravo ostvari na Kosovu i Metohiji, ponovo udario na osnovna ljudska i građanska prava Srba koji su mu jasno pokazali da je njihova volja i rešenost da odlučuju o svojoj budućnosti nesalomiva.

„I to je poruka koju dobro treba da razumeju u Prištini i u međunarodnoj zajednici“, napomenuo je on uz poruku da će „država Srbija nastaviti da još snažnije ekonomski podržava naš narod u pokrajini i da se bori za mir i njihovu sigurnost“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “„NE POSTOJI SILA KOJA MOŽE DA ZAUSTAVI SRBE SA KIM DA PODRŽE SVOJU DRŽAVU I PREDSEDNIKA VUČIĆA: Petković se oglasio snažnom porukom”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter