Izvor: HappyBSC
25.10.2022 u 09:44
0

NEBOJŠA ČOVIĆ NA HEPI TELEVIZIJI: „Događalo se da Štajner sa delegacijom Ujedinjenih nacija i Tačijem sleti na Beogradski aerodrom, tek kasnije saznajem šta se događa!“

Gost emisije „Dobro jutro, Srbijo“ bio je bivši potpredsednik Vlade Nebojša Čović koje je tokom ovog medijskog istupanja govorio na temu do sada neviđenih izazova nove Vlade, ali i nemile situacije sa Kosovom i Metohijom.

SVET JE U OPASNOJ SITUACIJI! Nebojša Čović o značaju posete Sergeja Lavrova

– Ako bismo slušali šta govore Kurti i Rama, mi pravimo „Otvoreni Balkan“ koji podržavam, ali stvari nisu tako jednostavne. Prešao sam da radim problematiku na Kosovu i Metohiji u situaciji kada je srpska nacionalna zajednica potpuno bila razbijena, razvaljene sve institucuje, ali smo to lepo sklapali u koaliciju „Povratak“  – ona je imala 21 mandat. Imala smo regionalne koordinatore, načelnike okruga, kao i bezbednosne, krenuli smo da funkcionišemo kako treba. To je bio najbolji sporazum, kako po zdravstvo, školstvo, bezbednost. Potpisali smo niz drugih sporazuma, korišćeni su za kupovinu vremena, kao i sada što se radi, baš kao i sada Briselski sporazum, već deset godinaistakao je i nastavio: 

 Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Ko da im veruje kada deset godina lažu. Ovde ima mnogo ljudi koji bi prodali veru za večeru. Imao sam problema i sa Đinđićem i sa Koštunicom, ja sam tamo bio isturen. Događalo se Štajner sa delegacijom Ujedinjenih nacija sa Tačijem sleti na Beogradski aerodrom, tek kasnije saznajem šta se dešava, bio je u poseti premijeru, ali o tome ćemo u nekoj od knjiga. Ja sam kroz funkcije ostvaren čovek, svestan i svojih godina. U politici nema ljubavi, niko nije bio moj, samo moja porodicarekao je između ostalog Čović na televiziji Hepi. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:

„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter