Izvor: kurir
20.02.2024 u 07:15
0

NOVA VLADA SRBIJE NA VIDIKU: U trci za mesto premijera TRI poznata imena

Ukoliko ne bude premijer, što je jedna od opcija, Siniša Mali će ostati na mestu ministra finansija. Milošu Vučeviću, još jednom favoritu za predsednika vlade, mogao bi da pripadne resor pravde, a Ani Brnabić parlament

Srbija bi početkom aprila, kako je nedavno najavio predsednik SNS Miloš Vučević, trebalo da dobije novu vladu Srbije, a njene konture već se naziru. Iako zvanični pregovori o novom kabinetu u Nemanjinoj 11 još nisu počeli, prema nezvaničnim informacijama Kurira, za pojedine resore već su se izdvojili favoriti.

PREDSEDNIK VUČIĆ SUTRA GOST NA RTS-U: Govoriće o svim aktuelnim temama za našu zemlju (FOTO)

 

Kako saznajemo iz više nezavisnih izvora, za mesto premijera u opticaju su i dalje tri imena – aktuelna predsednica Vlade Ana Brnabić, ministar finansija Siniša Mali i ministar odbrane Miloš Vučević.

Ukoliko ne bude premijer, Siniša Mali će, najizvesnije, ostati na mestu ministra finansija, jer se u tom sektoru odlično snalazi godinama.

Za Miloša Vučevića takođe postoji još jedna opcija, a to je mesto ministra pravde. Ana Brnabić bi, kao što ste već i pisali, mogla da vodi i Skupštinu Srbije – kaže naš dobro obavešteni sagovornik.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter