Izvor: HappyBSC
04.04.2022 u 09:12
0

OBRAD KESIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Stigao je iz Amerike i otkrio tajnu Hilove „šargarepe“

Obrad Kesić, šef predsedništva Republike Srpske u Vašingtonu bio je gost jutarnjeg programa na Happy televiziji.  

On je komentarisao izjavu novog američkog ambasadora u Srbiji, Kristofera Hila, da će SAD ponuditi Srbiji nešto što do tada nisu ponudile ni Rusija ni Kina. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Mislim da nema specifične „šargarepe“ od SAD. Jedan moj prijatelj je odmah rekao da će da nam ponude bombe, jer Rusi i Kinezi to nam nisu ponudili. Mislim da javnost ovu izjavu ne shvata u najboljem kontekstu. Hil predstavlja ono što je bilo najbolje u američkoj diplomatiji. On je bio kontra Holbrukove diplomatije koji je sve radio za kamere. Od samog početka, vezano za Dejton imao je ambicije da dobije Nobelovu nagradu ili da postane državni sekretar i onda mu je bilo vrlo važno da sve iznosi u javnost i da sebe predstavlja na najbolji način. Hil je bio zadužen za ozbiljne pregovore, naročito onaj deo koji Holbruk nije želeo da radi, naročito komunikacija sa Karadžićem i Mladićem. To je palo na njega i on je to odradio na način na koji diplomatija to i zahteva-rekao je Kesić. 

– Mislim da Hil dolazi u vreme kada je senka rata u Ukrajini glavna tačka američke spoljne politike i da će sve da se okreće oko toga. Zapad želi da pretvori da je sve crno-belo i da svi moraju da se opredele.  Većina građana u Srbiji su protiv sankcija Rusiji, ali to ne znači da su proruski nastrojeni. Svaka država mora da vodi računa o svojim građanima, a ne da se svrstava na jednu ili drugu stranu-kazao je Kesić. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter