Izvor: Happy BSC
04.04.2022 u 08:56
0

CIFRE KOJE DOKAZUJU NADMOĆ VUČIĆA! Ima više od 2 MILIONA razloga zbog čega je pobeda lidera SNS na izborima ISTORIJSKA

Lider napredenjaka i predsednički kandidat SNS Aleksandar Vučić izjavio je sinoć da je dobio 2,245 miliona glasova, što je daleko više nego što su u prvom krugu dobijali predsednički kandidati u Srbiji.

„Ponosan sam na činjenicu što sam uspeo da uradim nešto što niko nije nikada u Srbiji uspeo“, rekao je Vučić i dodao da su Tomislav Nikolić i Boris Tadić u prvom krugu predsedničkih izbora imali oko 950.000 i 850.000 glasova.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kazao je da je to velika razlika i dodao:

„Takođe to pokazuje da ću, ono zbog čega sam neobično ponosan, posle Nikole Pašića verovatno biti Srbin koji je najduže bio na vlasti u našoj zemlji“.

Vučić je rekao da to ne kaže da bi se hvalio tom činjenicom već zato što je ponosan pred narodom, čije poverenje mu je to omogućilo.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter