Izvor: informer
04.04.2022 u 09:54
0

HRVATI NE MOGU DA SE POMIRE SA VUČIĆEVOM POBEDOM: Evo šta komšijski mediji pišu o izborima u Srbiji

Hrvatski portal Večernji list objavio je skandalozni tekst pod naslovom Vučić je toliko opsednut Hrvatskom da je to kod njega postalo hronična bolest iz kojeg se jasno vidi da je jedini motiv ovih napada činjenica da im ne odgovara jaka i stabilna Srbija koju je stvorio Aleksandar Vučić, a koja je preuzela ulogu lidera u regionu od Hrvatske.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Predsednik Vučić nije uputio hrvatskom narodu nijednu ružnu reč, dok su njihovi novinari i novinarke juče doslovno spopadali predsednika i na biračkom mestu i u štabu Srpske napredne stranke. Oni nisu poštovali kućni red domaćina, ali su ipak imali priliku da postave pitanja, na koja im je predsednik smireno odgovorio.

Provokatorski i histerično su pokušavali da izazovu bilo kakvu lošu reakciju Vučića, a očigledno su ostali nesrećni jer je nisu dobili, pa sada praktično „reže“ preko svojih medija. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter