Izvor: agencije
29.02.2024 u 19:01
0

ODLUKU PREPUŠTAJ VUČIĆU: Brnabić je za formiranje većine u Beogradu jer postoji legitimitet

Ana Brnabić poručila je danas da se zalaže za to da Srpska napredna stranka (SNS) formira vlast u Beogradu, a ne za nove izbore u prestonici.

„Ja sam za formiranje većine, jer postoji legitimitet. Ljudi su umorni od izbora. Prilično sam sigurna da bismo imali još više glasova i nakon tih novih izbora bismo mi formirali većinu, a izgubili bismo vreme. Ima mnogo stvari koje u Beogradu treba da se urade. Izbori su iza nas, ono što je ispred nas je brzo formiranje institucija i da nastavimo da radimo“, rekla je ona.

OVA POSETA OTVARA NOVO POGLAVELJE: Vučič se oglasio nakon sastanka sa

 

Ona međutim ističe da nije sigurna da će takvu odluku doneti predsednik Srbije Aleksandar Vučić i lider SNS Miloš Vučević.

„Ozbiljni su pritisci na Vučevića i Vučića da se formira vlast u Beogradu jer imamo većinu. Vučić je nama zamerio – da li imamo legitimitet. Mnogi kažu da je legitimitet nesporan jer je nosilac liste za Grad Beograd bio Aleksandar Jerković. Ali nisam sigurna da smo ubedili ni Vučića ni Vučevića. Nama Vučićev savet mnogo znači. Moramo sa njim da se konsultujemo, lista na izborima je nosila njegovo ime“, rekla je Brnabić

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter