Izvor: Tanjug
24.10.2020 u 11:26
0

„PONOSNI SMO“ Trampov čovek posetio SRPSKU ZAJEDNICU u Viskonsinu

Specijalni izaslanik američkog predsednika za dijalog Beograda i Prištine Ričard Grenel posetio je lokalnu srpsku zajednicu u Viskonsinu, u okviru kampanje Inicijative „Srbi za Trampa 2020“.

OVO MORATE ZNATI

DEČAK (15) UMRO NASRED ULICE U NIŠU! Bežao od noža, a onda se samo srušio?!

DAČIĆ NA HAPPY TV O ZAJEDNIČKOJ BORBI PROTIV MAFIJE: Predsednik će uvek biti na meti jer je objavio rat kanceru društva

TUGA! SUĐENJE U SMEDEREVU ZA UBISTVO STEFANA FILIĆA: Optuženi tvrde da nisu imali nameru da usmrte nesrećnog mladića

POSLANICI DANAS O PREDLOGU ZAKONA O MINISTARSTVIMA

SAZNAJEMO! PREDSEDNIKOV UDAR NA MAFIJU KREĆE OD DRŽAVNIH FUNKCIONERA

– Srbi za Trampa 2020 počeli su uspešnu seriju vikend događaja u Viskonsinu s njegovom ekselencijom ambasadorom Ričardom Grenelom. Današnji događaji uključuju okupljanje predstavnika Republikanske partije našeg okruga za sprovođenje zakona i privatno prikupljanje sredstava tokom večeri – navedeno je na Fejsbuk stranici „Srbi za Trampa 2020“.

Ta inicijativa, koja snažno podržava kandidaturu aktuelnog predsednika SAD na predstojećim izborima, juče je saopštila da će Grenel u nedelju prisustvovati liturgiji u hramu Svetog Save u Milvokiju.

To je objavljeno na Fejsbuku Inicijative, uz konstataciju da su „američki“ Srbi ponosni što će im se na nedeljnoj liturgiji u crkvi Svetog Save pridružiti Grenel, koji će, kako navode, prilikom posete Viskonsinu, posetiti i srpsku zajednicu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter