Izvor: TANJUG
20.11.2022 u 11:36
0

PORUKA PREDSEDNIKA VUČIĆA: „Mir na KiM zavisi od međunarodne zajednice i njenih pritisaka na Prištinu“

 Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da mir na KiM zavisi od međunarodne zajednice i od toga da li će ona izvršiti pritisak na Prištinu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

-Mir na KiM zavisi od zapadnih sila i toga da li će pritisnuti Prištinu. Da li oni žele mir ili ne. I od ničega vise. U Kurtijev racio odavno ne verujem, ne želim da kažem ni jednu ružnu reč o njemu i to je to- rekao je Vučić gostujući na TV Prva.

Na pitanje šta će se dogoditi ako dođe do odlaganja preregistracije, Vučić je odgovorio da nam to ništa ne znači.

-To vam je kao kada student odložzi ispit od juna za septembar i ode na more. A kada se vrati čekaju ga iste muke- istakao je Vučić.

Na pitanje da li je moguće da se unapredi nemačko-francuski predlog za KiM, Vučić je da nam nisu dali nikakvu šansu tim predlogu.

-A kako da se unapredi? Za razliku od sveznalica koji ga nisu ni videli, ja ga nikada nisam detgaljno komentarisao, iako samo pisao detaljan odgovor u non pejperu koji je obiman i ozbiljan odgovor. Ja to nisam komentarisao zato što sam ostavio šansu promenama i razgovorima, ali ako me pitate, ja ne govorim ni da sam prihvatio ni odbio, jer smo za razgovore spremni. I po tom papiru smo spremni da razgovaramo ali prosto nam nisu dali šansu- poručio je Vučić.

On je naveo da taj predlogh izgleda kao da su nas stavili u ring da boksujemo tri runde, a onda nam vezali ruke za konopce.

– Ne možemo da padnemo, jer smo vezani, ali bićemo mrtvi- poručio je predsednik Srbije.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter