Izvor: TANJUG
15.12.2022 u 21:50
0

RAZGOVOR NEĆE BITI PRIJATAN ZA BEOGRAD! Vučić poručio da postoji mogućnost da predstavnici EU pomere dolazak u Beograd

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da postoji mogućnost da predstavnici EU pomere dolazak u Beograd za dvadesetak dana te da razgovor sa njima neće biti prijatan za Beograd.

SVI ZAJEDNO HOĆE SLABU SRBIJU! Vučić: „Srbiju koju mogu da ponižavaju na taj način da šalju albanski KFOR na Srbe“

Vučić je ponovio da očekuje veće pritiske nego ikada kada je reč o Kosovu i Metohiji i da taj razgovor ima veze sa francusko – nemačkim planom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Na pitanje zašto misli da će pritisci biti veći, Vučić kaže zato što zna kakav je bio prethodni razgovor.

„Mislim da postoji mogućnost da pomere dolazak (predstavnici Kvinte) za dvadesetak dana, još nemam potvrdu za tako nešto, ali to u svakom slučaju nije prijatan razgovor za nas“, kazao je predsednik.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter