Izvor: NOVOSTI
15.12.2022 u 22:04
0

TEŠKI DANI TEK DOLAZE! Vučić: „Država se snalazila, Srbija ima dovoljno rezervi gasa“

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da Srbija ima dovoljno rezervi gasa.

SVI ZAJEDNO HOĆE SLABU SRBIJU! Vučić: „Srbiju koju mogu da ponižavaju na taj način da šalju albanski KFOR na Srbe“

 – Teški dani tek dolaze. Obezbedili smo i unapred kupili dovoljno količina gasa. Država se snalazila, ali i mnogi u Evropi. Svi su počeli da troše i sada skače cena gasa. U Azerbejdžanu ćemo pričati o struji i gasu,  ali i drugim stvarima. Vidim da će biti loše. Nisam ja samo vrana i gavran, već ne volim ljude da lažem da je sve divno. Suština je u tome da smo sve uradili, ali sledeće godine biće problem i za nas. Nema teorije da ćemo moći da dopunimo skladišta gasa za sledeću godinu. Voleo bih da se rat završi uskoro, ali neće – rekao je Vučić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter