Izvor: HappyBSC
15.12.2022 u 22:11
0

DRAGAN PETROVIĆ U „AKTUELNOSTIMA“: „Ukrajinska vojska je prokockala mogućnost nakon osvajanja zapadnog dela Hersonske oblasti, tačnije desne obale Dnjepra da prebaci trupe na Zaporoško ratište…“

Tokom informativne emisije „Aktuelnosti“ ove večeri govorilo se o trenutnom stanju na frontu, Donjecku koji je poslednjih deset dana bio najviše granatiran od strane ukrajinske vojske – čak od 2014. godine, prognozama kojim intenzitetom će teći ofanzivni napadi, kao i umešanost Zapada u čitavu tematiku koja  okupira svet.

Dragoslav Bokan u emisiji „AKTUELNOSTI“: „Kao u boksu, gde već pesnica ide ka vama, a vi eskivirate i udarite prvi“

Pored Dragana Vujičića – novinara, narodnog poslanika Borko Puškić, stručni sud dao je i naučni savetnik Dragan Petrović koji je istakao zbog čega je sada važan napad baš na ovaj deo teritorije. 

–  To je jedna velika patnja, prepoznajem arhitekturu, ovo je sumorna i žalosna stvar sa obe strane za obično stanovništvo. Donjeck je veliki kao Beograd, ravnica je u pitanju, imaju velika velika dvorišta, imaju metroe, tako je i ovde, Donjeck nije imao ratna zbivanja, on je pripao proruskim snagama, već osam godina njegova prigradska naselja bombarduju. Zapadna sredstva informisanja slabo informišu o Donjecku. Čitavi delovi grada su oštećeni. Što se tiče vazduhoplovstva- ruska strana ima prednosti u avijaciji, imali su problema sa dronovima, ali su to uspeli da koriguju – rekao je i nastavio: 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Od osmog oktobra se vrše granatiranja preko bespilotnih letelica, tupoljeva, dronova, ređe su situacije da ruska avijacija ide iznad neba. Na Dnjepru nema nekih borbenih dejstava. Tu su i vremenske prilike koje nosu lake. Ukrajinska vojska je prokockala mogućnost nakon osvajanja zapadnog dela Hersonske oblasti, tačnije desne obale Dnjepra da prebaci trupe na Zaporoško ratište i da pokuša proboj ka Azovskom moru, dok se ruske snage još nisu stabilizovale – objasnio je između ostalog Petrović. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter