Izvor: INFORMER
22.05.2024 u 13:49
3

RUSKI OBAVEŠTAJCI IZDALI UPOZORENJE: Posle Fica sledeći su VUČIĆ I ORBAN!

Atentat na premijera Slovačke Roberta Fica pokazuje da globalističko totalitarno-liberalne elite, s obzirom da ne uspevaju da održe svoju hegemoniju "civilizovanim metodama", prelaze na otvoreni politički teror protiv svojih protivnika, saopštila je Spoljna obaveštajna službe Ruske Federacije.

– Ovakve kazne imaju za cilj da zastraše sve one koji slično razmišljaju – navodi se u saopštenju ruske službe.

Podaci do kojih je došla ruska služba ukazuju na rastući bes rukovodstva SAD i EU objektivnim procesom promene geopolitičke realnosti i jačanja pozicija nacionalno orijentisanih političkih snaga.

Atentat na Fica, kako navode, sličan je ubistvima Martina Lutera Kinga i Ulofa Palmea, koji su pokušali da idu protiv mejnstrima. Na sreću, Fico je preživeo.

Iza zvaničnih lažnih želja zapadnih lidera za Ficovim oporavkom krije se pravo lice globalističke sekte čije pristalice u brojnim komentarima na društvenim mrežama odobravaju zločin i pozivaju na eliminaciju drugih nacionalno orijentisanih lidera.

Naročito im smetaju premijer Mađarske Viktor Orban i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, navodi se u saopštenju ruske službe.

UZVRATIĆU NA SVAKI UDARAC“ Vučić iz NJujorka: Stvari se menjaju iz sata u sat – ja sam borac i boriću se do kraja

 

Istraga o terorističkom napadu se nastavlja, a SAD i njihovi evropski saveznici uporno nameću verziju „usamljenog zločinca“ nezadovoljnog „padom demokratije“ u Slovačkoj, naglasila je ruska služba.

Prema dostupnim podacima Ruske spoljne obaveštajne službe, američke vladine agencije već pokušavaju da se pridruže istrazi kako bi je usmerile u „pravom pravcu“.

Jedan od njihovih zadataka će biti da zatvore temu „političkog terorizma u Evropi“ i mogućeg „spoljnog traga“ u terorističkom napadu, navela je ruska služba.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “RUSKI OBAVEŠTAJCI IZDALI UPOZORENJE: Posle Fica sledeći su VUČIĆ I ORBAN!”

  1. Potpisali su zapadnjaci i NATO teroristička tvor-evina, svoj kraj kada su napali srbe.
    Švabe i englezi, seme zla, moraju im se uništiti ideolozi i političari, koji sprovode antipravoslavnu agendu, to je preduslov mira u svetu.

    7
    0
    Odgovori
  2. Ja ne volim Vučića,ali sam protiv bilo kakvog nasilja,pogotovo ako je u pitanju fizička likvidacija pa još predsednik Vučić i Orban, a i bilo koji drugi.Ovakve pretnje samo izazivaju prezirak prema bolesnicima,a i državama koje ovi bolesni umovi zastupaju javno ili tajno.Gestapovci,Amerikanci,Englezi Šiptari.Cionisti. i slični će postati uzrok naše mržnje a ne prezira,a onda će im se obiti o glavu sve što su radili.Sigurno 100 pošto, verujte mi ,retko grešim!

    6
    1
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter