Izvor: Alo.rs
04.12.2023 u 08:54
0

ŠAPIĆ NAJAVIO NOVI PROJEKAT: „Petanest minuta od Višnjičke banje do Novog Beograda“

Višnjička banja dobija vrtić i osnovnu školu.

Beogradsko naselje Višnjička banja do kraja 2026. dobiće novi vrtić i osnovnu školu, a u planu je i proširenje Slanačkog puta, najavio je predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić.

Izgradnja ovih važnih projekata, kao i proširenje saobraćajnice, prema rečima Aleksandra Šapića, počeće naredne godine. A kada je u pitanju izgradnja osnovne škole, imovinska pitanja su potpuno rešena i ovaj školski objekat će se prostirati na površini od dva hektara.

MINISTAR MALI PORUČIO: „Do 2028. imaćemo završenu prvu liniju beogradskog metroa“

– Očekujemo da se krajem sledeće godine možda može krenuti s izgradnjom, nakon nekih godinu, godinu i po dana, možda već 25. ili najkasnije početkom 26. da ovde imamo jednu zaista veliku školu, sa 900 dece, jednu od većih belogradskih škola. Drugi je vrtić koji se nalazi tik uz školu, ako se ne varam, jedno pored drugog, koji će biti za 270 dece na nekih 85 ari – rekao je Šapić.

Govoreći o proširenju Slanačkog puta, Šapić je rekao da se završetak eksproprijacije očekuje početkom 2024. godine, te će saobraćajnica dobiti još dve trake. Šapić je istakao da je potpisan i ugovor za izgradnju tunela, tako da će za nekoliko godina iz Višnjičke banje do Novog Beograda moći stići za oko samo 15 minuta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter