Izvor: BSC Happy
15.05.2023 u 10:53
0

ŠEŠELJ ZA HAPPY TV: „Psihopate, žele da postanemo ZAPADNI LAKEJI“

Gosta najgledanijeg jutra u Srbiji je prof. dr Vojislav Šešelj, lider Srpske radikalne stranke, sa kojim smo razgovarali o srpskoj opoziciji, mržnji koju ona emtuje, govoru mržnje i neznanju, ali i mladim nadam srpske politike.

Opozicija ne zna šta je govor mržnje

Mnogi među njima ne znaju šta je govor mržnje. Govor mržnje ima svoju pravu definiciju, kad sipaš po nekom zbog njegove rasne, verske, etničke pripadnosti. Savet Evrope razmišlja da ubaci tu i polnu orijentaciju. To je govor mržnje. 14-15 miliona su moji zahetvi. Mene su osudili zbog podsticanja na deportovanje. Čak su uveli potpuno novo krivično delo koje ne postoji; oduzimanje prava na bezbednost, da bi me osudili. Niko nikada od Hrvata iz Hrtkovaca nije deportovan – rekao je on.

Hoće izbore, hoće vlast bez izbora

– Izgleda mi smešno, tragikomično, nema tu pametnog čoveka. Hoće vanredne izbore, ali pre izbora da se preda vlast, da se formira tehnička vlada od vanstranačkih ličnosti. Hajde da crknemo od smeha. Nema tu više ni starih ljotićevaca. Ideološki zakoni su učinili svoje, svi u izumrli. Oni bi prvo da preuzmu vlast, pa da idu na izbore. Pajtić žali što nije lustracija sprovedena, a bio u Demokratskoj stranci. Koga bi obuhvatila. Vučić je kriv što nije odmah počeo da sudi dosmanlijama koje su u kriminalu. Nisu sproveli, niko nije odgovarao. Počevši od pljače zlata iz Narodne banke, koje su sproveli Miroljub Labus i drugi. To su psihopate. Zar je Brkić ikada bio normalan. On je 1997. godine se kandidovao u Batajanici i napravio fotokopiju, gde je moj stomak uvećao i da ja sedim sa Tuđmanom. Realno nije mu pomogli ništa. Niko nije naseo, tada smo dobili izbore u Zemunu – kaže Šešelj.

Žele incident, “ oni bi da nas pretvore u američke i britanske lakeje“

Onaj ko zakaže taj dan kad su oni zakazali taj želi neki incident. Žele incident. Pored tih želja ja im ne bi dozvolio da idu na mostove. Kad bi oni došči na vlast svaki ministar bi bio Amerikanac, ili Britanac.  Oni bi da nas pretvore u američke i britanske lakeje, da nam deru kožu s leđa, da nemamo nikakva prava – ističe lider radikala.

Da li imamo mlade političke nade? Hoćemo li na nove izbore?

– Ima samo unutar Srpske radikalne stranke, ko god je pametan išao bi u radikale. Stabilizujemo stranku, vraća se dosta starih članova. Bio je naš stand najposećeniji. Više smo mi imali posetilaca nego ostali štandovi zajedno. Mislim da mlade interesuje politika – ističe on i dodaje: „Novi izbori su potrebni, kad će biti zakazani, mi se spremamo kao da će sutra biti zakazani, parlamentarni i lokalni u isto vreme. Ne mogu novi predsednički dok on ne podnese ostavku, ili ne bude smenjen„.

Akcija policije u prikupljanju oružja je dobra

Akcija da se preda nelegano oružje je dosta dobro. Ne sme se previše strogo postupati prema onima koji imaju legalno oružje. Većina krivičnih dela se dešava nelegalnim oružjem. Nisam da se oduzmu dozvole. Kriminalci bi radili mnogo više, jer se ne bi plašili da upadaju u kuće. Imam tri pištolja i držim zaključano – zaključio je Šešelj.

 

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter