Izvor: Happy BSC
16.10.2021 u 10:15
0

ŠEŠELJ ZA „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Nemilosrdni himalajski ratnici su u redovima britanske vojske na KiM

Operacija u Kosovskoj  Mitrovici urađena je u režiji britanskih diplomata koji su stacionirani u Prištini.

Oni opipavaju puls Srbije, tvrdi gost jutarnjeg programa na Happy TV dr Vojsilav Šešelj, lider SRS. 

Ono što je uznemirilo srpsku javnost je nasilna akcija policije Kosova. Urađeno je uz saglasnost i podršku stranih faktora

-U dosadašnjoj istoriji čovečanstva Englezi su oduvek sinonim za perfidnost. Njihove obaveštajne službe su najperfidnije na svetu. Gledaju vas u oči, a iza leđa spremaju najveće zlo. Tako je i ovog puta što se tiče KiM.  Čim smo čuli vest da je celi bataljon Gurka prebačen na Kosovo i Metohiju, znali smo da se neko veliko zlo sprema. To sam rekao javno. Ko su te Gurke? To je jedno poludivlje pleme sa Himalaja, danas jedino ratničko pleme na svetu. Oni se bore kao divlje zveri. Bore se bez obzira na žrtve. Britanci ih svake godine registruju po 200 u svoje profesionalne vojne snage. Kažu da se 28.000 muškaraca, pripadnika ovog plemena javi svake godine da bi bilo regrutovano. Oni ne znaju da rade išta osim da ubijaju. Došli su na Kosovu i nemilosrdni su kao vojnici. Oni se šalju tamo gde je najteže. Rade prljave  poslove za Engleze. Verovatno ih je bilo među Šiptarima koji su upali na sever.

PROČITAJTE JOŠ: BRNABIĆ: Verujem u dogovor Srba i Albanaca, nikada ne bih potpisala nezavisnost Kosova

-Šta su zaplenili u apoteci? Aspirine? To je smešno. Nisu našli ništa. Da su našli drogu, pa da imaju izgovor. Ovako, hteli su da naprave zlo i da ubiju. Mišljenja sam da će oni nastaviti ovakve akcije. Imaće pauze, ali će nastaviti. Čak su se i Amerikanci ogradili od Kurtijevih alcija. Čujem da britanski obaveštajci ne dele svoje izveštaje  sa drugim  zapadnim službama. Kome je to trebalo u ovom momentu? Amerikanci se pripremaju za neku opštu akciju na Balkanu i to sad kad Kristofer Hil dolazi za ambasadora. On je bio loš  po Srbe jer je bio desna ruka Ričarda Holbruka. U svakom slučaju, mi treba da ga dočekamo ljubazno. Nema čime da nas uceni. 

-Srbija je stavila Prištini do znanja da će Kosovo braniti i oružanom silom. Da je sada neko poginuo od Srba, morala bi Srbija da uđe i sa vojskom i sa žandarmerijom.  Sreća i za Albance da Srbin nije poginuo. Odlučni su naši Srbi sa Kosova. Oni su najjači i najčvršći. Oni su svakog dana na najvećim iskušenjima i Srbija mora da pomogne. Nema kud! Upozoravani su i oni i njihovi pokrovitelji sa zapada. 

PROČITAJTE JOŠ:  DRECUN ZA HAPPY TV: Postoji TAJNI PLAN PRIŠTINE! Uzmimo se u pamet!

O predstojećem sastanku Vučića sa predsednikom Putinu

-Nadam se da će Putin da nam odobri neku povoljnu cenu gasa. Najviše bih voleo da ostane ista cena. Ključno je pitanje gasa. Sve ostalo bi bilo preveliko opterećenje.  Sigaran sam da će Putin  ponoviti podršku po pitanju Kosova i Republike Srpske. Nadam se da će i dalje  nastaviti da nas snabdeva najmodernijim oružjem. Sada imamo impresivno naoružanje, ali nam treba još. Nadam se da će se otvoriti i putevi za izvoz srpske robe. 

-Započeta je prvi put rasprava o nukleranim elektranama. Istekao je moratorijum i sad je  predsednik Vučić najavio mogućnost da mi učestvujemo u finansiranju neke mađarske elektrane. Sa aspekta bezbednosti, opasnost nam je podjednaka. Ako ne možemo drugačije, onda bi trebalo da pravimo domaću centralu. Sve su podjednako bezbedne i sigurne, ali uvek može da se desi da „omane“. Sve je to rizik. Potrebno je oko 10 godina izgradnje. Rusija ima najbolju gradnju. Korist je  ogromna.  Međutim, postoji problem odlaganja otpada. U svakom slučaju treba dobro razmisliti.

O hapšenju Dijane Hrkalović

-Pratio sam šta se dešava. Odavno to tcrdim da Hrkalovićeva zna sve šta se dešavalo. Nekoliko sam se puta javno zalagao da bi ona bila najbolji zaštićeni svedok. Ona nije bila pod zaštitom Amerike. Moj motiv je taj jer su Amerikanci naročito insistriali da se ona ukloni. Onda bi se ova afera ubrzala i privela kraju. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter