Izvor: Informer
11.02.2024 u 03:20
0

ŠTA ĆEŠ JOŠ DA SLAŽEŠ DOK UBIJAŠ SRBE?! Kurti tvrdi da je Srbija organizovala atentat na njega!

Da Aljbin Kurti ne preza ni od čega, pokazuje i dokazuje današnja vest albanskog portala RTK u kojoj se tvrdi da je Beograd pokušao atentat na premijera lažne države.

U tekstu ovog medija se navodi u naslovu: „Tzv. premijeru Kosova Aljbinu Kurtiju u Skoplju prećeno ubistvom, strogim merama“.

Kako su naveli u daljem tekstu, navodni pouzdani izvori iz bezbednosnih institucija na Kosovu i Metohiji rekli su za RTK da su odmah posle sednice Saveta bezbednosti UN dali podatke da Srbija pokušava da izvrši navodni atentat na teroristu Aljbina Kurtija u Skoplju, gde je on boravio.

Za RTK je navodno rečeno da su procene o opasnosti po Kurtijev život ozbiljne, posebno ako se ima u vidu da dolaze iz više izvora informacija.

– To je bila srpska operativna kombinacija, gde su medijske obmane isprepletene sa akcijama na terenu mogućih atentatora na srpsko-makedonski ekstrem, bliski Ruskoj Federaciji, ali pod kontrolom srpskih institucija – rekao je navodno izvor za RTK.

Ovaj albanski portal je takođe preneo da se Kurti vratio u Prištinu i navodno će tokom dana pokušati da objavi najpotpuniju verziju ovog događaja.

Sasvim je jasno da ovaj Kurtijev spin nije nimalo slučajan, jer je plasiran usred novog talasa terora nad Srbima, koji je usledio nakon što je Aleksnadra Vučić jasnim i herojskim govorom porazio Kurtija u Ujedinjenim nacijama!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter