Izvor: Novosti
27.10.2021 u 22:51
0

SUD U HAGU ODBIO ŽALBU: Tači ostaje u pritvoru

Veće Apelacionog suda u okviru Specijalnog suda odbilo je žalbu bivšeg lidera takozvane Oslobodilačke vojske Kosova Hašima Tačija na odluku pretpretresnog sudije za određivanje pritvora, prenosi Ljajmi.

PROČITAJTE JOŠ: U AKTUELNOSTIMA O SKANDALU SRPSKE MISICE: Reč je o velikoj nepromišljenosti, izvesno da će se vratiti sa takmičenja!

Kako se navodi, Tači nije uspeo da dokaže zašto je preliminarna odluka bila nerazumna kada je reč o riziku za njegovo eventualno privremeno puštanje na slobodu.

Tačija optužnica, koja je potvrđena 26. oktobra 2020. godine, tereti za krivična dela ratnih zločina i zločina protiv čovečnosti, a njom su obuhvaćeni i Kadri Veselji, Redžep Seljimi i Jakup Krasnići.

Svi su se izjasnili da nisu krivi po optužbama. Oni su uhapšeni 5. novembra 2020. godine, kada su prebačeni u pritvor u Hagu.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter