Izvor: gorazdevac.com
08.12.2022 u 14:32
0

SVE NAPETIJE U VELIKOJ HOČI! ROSU i KBS pred kućom Srbina, počelo pretakanje vina iz podruma u kamion (VIDEO)

Pripadnici Kosovske policije i Carine sproveli su juče akciju kontrole proizvođača alkoholnog pića u Velikoj Hoči. Carina danas saopštava da je zaplenila više od 40.000 litara u ovom mestu, a nakon što je utvrđeno da se u jednoj radnji, osim što se prodaje, vrši i neovlašćena proizvodnja alkoholnih pića.

NAPETO U VELIKOJ HOČI: Stigao kamion sa cisternom da zapleni srpsko vino, sin domaćina preti da će skočiti sa krova (VIDEO)

Policija pokušava da priđe vinariji a okupljeni građani pokušavaju na sve načine da kamion-cisterna priđe objektu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Milan Petrović se u trenutku dolaska kamiona popeo na krov zgrade sa namerom da skoči. U centru Velike Hoče, ispred vinarije Petrović i dalje je okupljen veći broj građana ovog sela. Petrović je u međuvremenu sišao sa krova ali se drama nastavila na ulici.

Vlasnik vinarije Srđan Petrović rekao je da je spreman da plati kaznu i šta god je neophodno samo da ne oduzimaju robu.

Pregovori sa carinicima nisu uspeli a Milan Petrović se ponovo popeo na krov sa pretnjom da će da skoči.

Nakon neuspelog pokušaja pregovora sa carinom, narod je napravio živi zid ispred vinarije Petrović. 

Policija je počela da gura narod i pokušava da stvori prostor do vinarije Petrović. Građani su posedali na ulazu vinarije.

U centar Velike Hoče pristiže još pripadnika policije. Veliki broj građana i dalje se nalazi na ulici u centru sela. Srđan Petrović je zamolio prisutne da ne nasedaju na provokacije, da budu mirni i da on ne želi da bilo ko završi u zatvoru.

Policija je upravo ušla u podrum vinarije Petrović. Počela konfiskacija robe koja se nalazi unutra.

Počelo pretakanje vina iz podruma u kamion.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter