Izvor:
02.03.2019 u 19:31
0

TAJANI: Situacija u Albaniji je veoma opasna za stabilnost regiona! Između opozicije i vlade u toku građanski rat!

Predsednik Evropskog parlamenta Antonio Tajani izjavio je da je aktuelna situacija u Albaniji veoma opasna za stabilnost regiona, ocenivši istovremeno da je između tamošnje opozicije i vlade u toku – "građanski rat".

Veoma smo fokusirani na Balkan pošto stabilnost Balkana znači i stabilnost za Evropu – rekao je Tajani tokom posete SAD, gde se sastao sa generalnim sekretarom UN Antoniom Guteresom.

On je rekao da je bilo reči i o situaciji u Albaniji za koju je kazao da je veoma teška zato što je u toku "građanski rat između opozicije i vlade''.

Tajani je govorio i o investicijama na Balkanu, rekavši da se mora pažljivo paziti odakle one dolaze, prenosi Top čenel.

Nisu to samo evropske, već i ruske, arapske i turske investicije. Ovo je teška igra – rekao je Tajani, dodavši da Evropa mora da bude veoma aktivna.

Izvor: Tanjug
Foto: Antonio Tajani/Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter