Izvor: Happy BSC
25.07.2022 u 15:34
0

USTAŠA U HRVATSKOJ IMA VIŠE NEGO DOVOLJNO! Vulin oštro odgovorio Milanoviću

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin poručio je hrvatskom predsedniku Zoranu Milanoviću da niko ne treba da Aleksandra Vučića vodi za ruku u Jasenovac, kao i da bi dovoljno bilo da se unuku jasenovačke žrtve dopusti da ode sam, bez pratnje i pompe.

„GLAVU MOGU DA IZGUBIM, ALI NEĆU BITI ŠPIJUN“: Svetske obaveštajne službe ucenjuju Vulina?

– Ustaša u Hrvatskoj ima više nego dovoljno da se ulice Mile Budaka ne ukidaju, da se kosti ubijene srpske dece na Petrovoj gori preoravaju i da se objavljuju knjige koje tvrde da su Srbi počinili genocid nad Hrvatima u Drugom svetskom ratu – istakao je Vulin i dodao da ne samo što ustaša u Hrvatskoj ima, već ih ima i više nego dovoljno na mestima gde se donose odluke, pa se tako odluči da se dokazanom, presuđenom ratnom zločincu Glavašu vrate činovi i odlikovanja, da je „Oluja“ i proterivanje i ubijanje Srba legitimna akcija i da se ubicama srpske dece na Petrovačkoj cesti ne sudi. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Vulin je ovo izjavio zbog navoda predsednika Hrvatske Zorana Milanovića da će lično voditi predsednika Vučića za ruku u Jasenovac, negirajući da je u Jasenovcu pobijeno više stotina Srba, Roma i Jevreja, te da u Hrvatskoj nema ustaša.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter