Izvor: Happy BSC
25.07.2022 u 15:21
0

Predsednik Vučić se obratio građanima:“Ponosan sam na to što finansiramo sopstveni razvoj zemlje i gradimo Srbiju!“

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se građanima video porukom na svom Twitter nalogu u kojoj je poručio da je zadovoljan onim što Srbija danas radi.

Vučić je uz video objavio i natpis koji glasi: „Ponosan sam na to što finansiramo sopstveni razvoj zemlje i gradimo Srbiju“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Veoma sam srećan što smo za samo dve godine uspeli da završimo ovaj mosta na Savi. Mi ćemo put Ruma – Šabac završiti za nešto više od godinu dana. To je velika stvar, velika stvar za Novi Sad, velika stvar za Beograd, ali i velika stvar za celu Mačvu, čitavo Podrinje. Srbija nije ista zemlja.Ovaj most je jedno malo remek delo. Ovo je finansirano direktno iz budžeta Republike Srbije. Ponosan sam na to što sami finansiramo sopstveni razvoj, rast Srbije i što gradimo zemlju i što ona iz dana u dan izgleda drugačije. Ponosan sam na Srbiju što se gradi, zadovoljan onim što Srbija danas radi, uveren da ćemo još mnogo, mnogo, mnogo toga u budućnosti da napravimo“, izjavio je predsednik Vučić u svojoj objavi.

VUČIĆ O IZJAVI AMERIČKOG AMBASADORA HILA: Srbija neće gasiti svoja tradicionalna prijateljstva po bilo čijem zahtevu! Narod i građani su izabrali da imaju srpsku vladu koja će da vodi računa o srpskim interesima!



*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter