Izvor: Sputnik Srbija
25.07.2022 u 10:22
0

VUČIĆ O IZJAVI AMERIČKOG AMBASADORA HILA: Srbija neće gasiti svoja tradicionalna prijateljstva po bilo čijem zahtevu! Narod i građani su izabrali da imaju srpsku vladu koja će da vodi računa o srpskim interesima!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da on nije ovde kako bi ispunjavao želje kao odgovor na pitanje da li će ispuniti želju američkog ambasadora u Beogradu Kristofera Hila da nova Vlada Srbije bude prozapadna. Vučić je dodao da Srbija neće da gasi svoja tradicionalna prijateljstva po bilo čijem zahtevu.

„Nisam ja tu da ispunjavam želje, narod i građani su izabrali da imaju srpsku vladu koja će da vodi računa o srpskim interesima. Drago mi je što je ambasador Hil rekao da se neće mešati u izbor ministara“, rekao je Vučić novinarima prilikom spajanja mosta preko Save (deonica 2), u okviru projekta izgradnje auto-puta Ruma – Šabac i brze saobraćajnice Šabac – Loznica.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

VUČIĆ O HAJCI U HRVATSKIM MEDIJIMA: „Nema oprosta nacistima za zlodela koja su počinili prema srpskom narodu! Nećemo dozvoliti reviziju istorije u koju Hrvtaska ulaže toliki novac!“

On je naglasio da će nova vlada biće skrojena po meri naroda.

„Mi se rukovodimo svojim interesima, Srbija je na evropskom putu i taj put će da nastavi, ali Srbija će da čuva svoje vrednosti i neće da gasi svoja tradicionalna prijateljstva po bilo čijem zahtevu“, zaključio je Vučić.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter