Izvor: Novosti/HappyBSC
25.07.2022 u 09:59
0

VUČIĆ O HAJCI U HRVATSKIM MEDIJIMA: „Nema oprosta nacistima za zlodela koja su počinili prema srpskom narodu! Nećemo dozvoliti reviziju istorije u koju Hrvtaska ulaže toliki novac!“

Predsednik Srbije prisustvovao je danas u Šapcu spajanju mosta preko Save, u okviru projekta izgradnje auto-puta Ruma – Šabac i brze saobraćajnice Šabac – Loznica.

Tom prilikom govorio je o samom projektu, investicijama, vladi, ali i o napadaima u hrvatskim medijima, kao i zabrani da poseti veliko stratište srpskog naroda „Jasenovac“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Ja sam se ponudio da me uhapse. Šta je bio problem. Zamislite šta bi bilo u EU da smo izmislili da je Plenković tukao zatvorenike. Cela akcija je osmislena misleći da će postići efekat zastrašivanja i da neću otići u Jasenovac zbog toga. Ne ineteresuju me Dubrovnik i Rovinj. Za mene je važan Jasenovac, Smiljane tamo su Teslu proglasili za Hrvata. Što se mene tiče, hapšenje je ok, ali branićemo antifašističko lice Srbije, neće me ućutkati. 

Dodao je ida Tesla nema veze sa Hrvatskom. Navodi da tako i Srbi mogu da se smatraju naslednicima Zapadnog rimskog carstva, jer je 17 rimskih imperatora rođeno na teritoriji Srbije.

VUČIĆ U ŠAPCU NA SPAJANJU MOSTA PREKO SAVE: „Od Beograda do Šapca stizaćemo za 40 minuta“ (VIDEO)

Takođe podsetio je i da je Teslina cela porodica stradala od strane ustaškog režima u Hrvatskoj.

Predsednik Vučić je takođe podsetio da je na stotine hiljada Srba izginulo boreći se protiv fažizma i nacizma, ali pre svega protiv ustaškog režima u NDH.

– Svaki dan ima napada iz Hrvatske. Svaki dan ih ima i neće prestati…Oni bi želeli da svi Srbi pričaju samo o Dubrovniku i Rovinju-  rekao je Vučić.

Dodaje i da neće dozvoliti da nacistička zlodela prođu tako da se nisu nikada nisu desila.

Predsednik dodaje da je hajka na njega orkestrirana iz samog vrha hrvatske vlade, kao i da nema nikakav problem sa tim.

Zanimaće me žrtve srpskog naroda i da niko ne gazi po žrtvama, koje su bile stravične. Nećemo dozvoliti reviziju istorije u koju ulažu toliki novac – dodao je predsednik.

– Bez oprosta nacistima i bez oprosta za najveće zločine koje su počinili prema srpskom narodu – zaključio je Vučić.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter