Izvor: Tanjug
09.02.2023 u 22:47
0

VARHELJI PORUČIO: Usvajanje pravosudnih zakona od suštinskog značaja za put ka EU (FOTO)

Evropski komesar za proširenje Oliver Varhelji pozdravio je večeras usvajanje seta pravosudnih zakona u Skupštini Srbije i ocenio da je to korak od suštinskog značaja za dalji napredak u pregovorima o članstvu u EU.

Varhelji je na Tviteru naglasio da EU podržava Srbiju na njenom putu evropskih integracija.

VUČIĆ SE SUTRA OBRAĆA NACIJI: Predsednik o svim važnim temama u 21:00! (FOTO)

-Nezavisni pravosudni sistem je ključan. Pozdravljamo usvajanje paketa reforme pravosuđa u Skupštini Srbije. Ovaj korak je od suštinskog značaja za dalji napredak u pristupnim pregovorima- naveo je Varhelji na Tviteru.

KURTI NA UDARU OPOZICIJE: Poslanici prištinske skupštine kritikovali Kurtija zbog dijaloga i ZSO

Poslanici Skupštine Srbije usvojili su na današnjoj sednici set pravosudnih zakona, kojim je, između ostalog, predviđeno da izbor sudija i tužilaca bude izmešten iz parlamenta u Visoki savet sudstva i Visoki savet tužilaca.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter