Izvor: Tanjug
15.03.2023 u 15:50
0

VAŽAN SASTANAK U OHRIDU: Žozep Borelj sastaće se sa Vučićem i Kurtijem

U subotu, 18. marta, visoki predstavnik EU Žozep Borelj sastaće se u Ohridu sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i premijerom privremenih institucija Aljbinom Kurtijem, a sastanci će početi u 10 sati.

Borelj će, zajedno sa specijalnim izaslanikom EU za dijalog Miroslavom Lajčakom, imati odvojene sastanke sa Vučićem i Kurtijem, nakon čega će uslediti zajednički sastanak, najavljeno je iz EU.

OGLASIO SE PREDSEDNIK NAKON SASTANKA SA LAJČAKOM: „Obratiću se pre puta u Ohrid, reći kako sve vidim i šta nam je činiti u narednom periodu!“

Kako je ranije najavljeno, na sastanku će se razgovarati o evropskom predlogu o normalizaciji odnosa između Beograda i Prištine.

Američki Stejt department saopštio je u utorak da će specijalni izaslanik za Zapadni Balkan Gabrijel Eskobar doputovati u region kako bi podržao proces dijaloga.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter