Izvor: HAPPY BSC
16.01.2023 u 21:38
0

PREDSEDNIK VUČIĆ UŽIVO U „ĆIRILICI“: „Nazivaju me slugom Vladimira Putina, da sam isti on i da će Srbija da napadne Sarajevo i Prištinu, sve u dogovoru da se sruši Srbija!“

Glavni i odgovorni urednik „Happy televizije“ Milomir Marić ugostio je u emisiji „Ćirilica“ predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gost je emisije „Ćirilica“ na Hepi televiziji.

SUPEREKSKLUZIVNO PREDSEDNIK VUČIĆ U „ĆIRILICI“: „Jedini razlog zbog kojeg su deca bila napadnuta jeste jer su nosila badnjak, zato što su Srbi!“

Tokom medijskog istupanja osvrnuo se na sve krucijalne tematike, a naročito na učestale napade na Kosovu i Metohiji koje potresaju celokupnu javnost.

  • Čudna je logika, od deset i po godina sam na vlasi, nikada nisam rekao ružnu reč, a oni su me nazivali „snajperistom sa brda“, onda su mi u montaži stavljali umesto kišobrana puška. Sve su izmislili. U foto-montaži su mi stavili pušku, a nosio sam kišobran. To je kačila čak bivša hrvatska premijerka na Tviteru. Izmislili su, kao što su izmislili i to da sam nosio Šešelju pivo. A ne bi me bilo sramota i da jesam – istakao je predsednik i nastavio:
  • Ta matrica laži nije slučajno uspostavljena, sve oni znaju šta se radi, svaki naši razgovori nisu urodili plodom. Bošnjaci u Srbiji u velikoj meri glasaju za mene, jer vide šta im želim i da nisam protiv njih. Sve vreme se vodi ta vrsta kampanje, protiv mene. Isti je slučaj u Podgorici, ja sam odgovorio na dva pitanja možda o Crbnoj Gori, jer smo imali bezbroj muka, pa sad ispada da ja držim ceo svet i ja plaćam novinare u Tel Avivu, dajte, molim vas. Niko od Srba nije bio za to da sklonimo barikade, molio sam ih u Raški da to urade, znao da sam u pravu i samo sam hteo da da im sačuvam živote. Naše je da uprkos svim uvredama i stotinama hiljada tekstova koji su objavljeni u Zagrebu protiv mene, da pokušamo da imamo nešto bolje odnose. Važno je zbog nas u regionu. A važno je da to radimo sa i Bošnjacima i Albancima. Da li sam veliki optimista, nisam. Kažu da ne smemo da govorimo o Oluji kao etničkom čišćenju? Pa šta da kažemo? Da smo genocidni narod? Ne postoji gore stratište, a da nije Aušvic i Jasenovac to stoji u Jerusalimu i to ne može da se obriše – objasnio je veoma koncizno.
Stefan Kojić

Predsednik Vučić ističe da se naša zemlja svedoči oporavku i prospetitetu koji niko nije očekivao u ovom nemilom vremenu.

  • Ne ruše oni mene zato što imam debele usne ili zato što su izmislili da sam bio snajperista, već zato što Srbija napreduje na svakom koraku i sve se vide – bio je jasan.

Govreći o jedinicama Vagner u Srbiji, predsednik je rekao da je reč o notornoj laži i da imamo mnogo neodgovornih ljudi u Srbiji.

  • Nije fer prema nekome ko strada zbog toga što nije kaznio ni Čajkovskog, ni Tolstoja, ni Dostojevskog niti bilo koga drugog i da li je Gogolj Ukrajinac ili Rus već zato što smo primili svakog čoveka iz Ruske Federacije i jer smo jedina zemlja u Evropi. Pustite lažne priče. Što uopšte zovete iz Vagnera bilo koga iz Srbije kad znate da je to suprotno našim pozitivnim propisima. Jesmo malo glava izgubili u svim ratovima? Gubili smo ih na razne načine. Hajde da sačuvamo svoju zemlju i svoje ljude. Navijajte za koga hoćete. Ponosan sam što smo slobodna i slobodarska zemlja. – Mene nazivaju slugom Vladimira Putina, da sam isti on i da će Srbija da napadne Sarajevo i Prištinu, a to je sve u dogovoru da se sruši Srbija i nisu se nadali da smo se podigli i ojačali – dočarao je sa čim se svakodnevno susreće.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter