Izvor: SPUTNIK
11.07.2024 u 13:21
0

VUČIĆ KRSTIO HILJADITU BEBU IZ PASJANA NA KiM: „Neka nam je nazdravlje, Lazare!“

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić krstio je danas u Hramu Svetog Save malog Lazara Jankovića sa Kosova i Metohije.

Vučić je prošle godine u Predsedništvu ugostio malog Lazara i njegovu porodicu, hiljaditu bebu koja se rodila u porodilištu u Pasjanu, na KiM.
„Lazar je u međuvremenu baš porastao, a ja, kao ponosni kum, danas preuzimam jednu od najsvetijih dužnosti. Krštenje je veliki Božiji blagoslov za Lazara i ogromna odgovornost za mene, jer je kumstvo u našem narodu mnogo više od običaja i tradicije – ono je životni zavet, simbol zaštite, privrženosti i ljubavi, kao i briga o ispravnom stasavanju kumčeta“, naveo je Vučić na društvenim mrežama.
Zato je, kako je rekao, ovaj dan tako važan i u njegovom životu.
„Neka nam je nazdravlje, Lazare! I da svake sledeće godine bude što više dece u našoj prelepoj Srbiji“, poručio je Vučić.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter