Izvor: KURIR
11.07.2024 u 16:49
0

VUČIĆ OBIŠAO GRADILIŠTE EXPO 2027: Njihova deca i unuci će znati da su PRAVILI ISTORIJU!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je danas gradilište u Surčinu gde će 2027. godine biti kompleks EXPO.

On je seo sa radnicima za sto i razgovarao sa njima o napretku radova ali i uslovima za rad.

 

– Srećan sam što imamo ovako vredne ljude. Svi ovi ljudi znaju da, osim što zarađuju za život za sebe porodice, znaju i da učestvuju u nečemu što je istorijska stvar i znaju da će i njihova deca i unuci da kažu da su njihovi očevi i deke pravili istoriju. To se neće promeniti šta god radili – rekao je Vučić i dodao da radnici moraju da brinu o sebi i da se osvežavaju.

– Ponosni smo što gradimo Srbiju i što ide u ovakvom smeru – rekao je jedan od radnika.

O izjavi Denisa Bećirovića

– Nekima se veoma žuri da i svoj i druge narode uvedu u nesreću. Meni se žuri da sačuvamo mir i stabilnost i da nastavimo sa ovakvim projektima. Ti kojima se žuri u sukobe, neka dobro azmisle šta rade. Loše je to što rade i za naš i za njihov narod, ne razumem zašto.

– Plašim se roka za stadion, ovo drugo ćemo stići – rekao je predsednik, dok su ga radnici uveravali da nema čega da se plaši i da će sve stići na vreme.

– Danas sam polagao Timovi i timski rad na fakultetu, danas Psihološku pripremu. Mnogo sam srežan kad vidim ovakav tim koji su motivisani i pozitivni. Da ja ne kvarim i ne glumim trenera. Moje je da budem pesimista – rekao je Vučić, a na pitanje Vučićevića da li je položio ispite, rekao je:

– Jesam, jesam.

Govoreći o letećem taksiju i podsmesima na račun tog projekta, predsednik je istakao da se nikada ne bi smejao tome, niti bi potcenjivao.

PREDSEDNIK VUČIĆ O BRUTALNOM NAPADU BEĆIROVIĆA: Ti kojima se žuri u sukobe, neka dobro razmisle šta rade!

– Kao što su bile Vučićeve fantazmagorije Beograd na vodi, tako i ovo. Ako sam rekao da će biti leteći taksi, biće. A vi čekajte pa me pitajte to 1. januara 2027. godine. Mi već pregovaramo sa 6 kompanija za leteći taksi, dve kineske, jedna francuska. Samo što će Siniša prvi da se vozi, pa onda je – rekao je.

Vučić je pričao i o Nacionalnom stadionu.

– Biće po lepoti u prva tri, ja mislim i najlepši. 2028. će se ovde igradi finale Lige evrope. Neka gledaju ovi iz Zvezde i Partizana da li će uspeti da urade nešto.

Ministar finansija Siniša Mali je projekat Ekspa uporedio sa Beogradom na vodi.

– Moramo da završimo, nemamo izbora – rekao je Mali.

Ministar je ukazao na radnike koji rade punom parom čak i na 37 stepeni. On je objasnio i šta se dosad izgradilo, kao i koji radovi slede. Mali poručuje da kamioni na gradilištu idu jedan za drugim i da se intenzivno radi na ovom projektu. Do 2027. će biti gotov i akva-park u sklopu EXPO.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter