Izvor:
09.05.2019 u 10:54
0

VUČIĆ PORUČIO TAČIJU: „Ne postoji ta sila koja će naterati Srbiju da se ponaša suprotno svojim interesima!“

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u u Tirani, gde učestvuje na samitu Procesa Brdo-Brioni, da je odgovorio Hašimu Tačiju da mu ne pomažu ni Amerika niti bilo koji strani prijatelji

Teme uz regionalnu stabilnost i očuvanje mira i svako je iznosio svoju ideju. Videlo se koliko ima sukoba, ne samo na zapadnom Balkanu, nego i šire. Sa druge strane ja sam zadovoljan što smo otvoreno govorili i meni je danas bilo lakše, sa predsednikom Dodikom. Leđa uz leđa smo štitili interese Srpske i Srbije. Mnogi nisu naučili da ovako otvoreno, ali promišljeno i relaksirano govorim o svemu – istakao je Vučić i dodao:

Rekao sam Tačiju "Možete da pozovete i Amerikance i sve druge, ali ovo je pitanje Srbije i Albanaca. Ne postoji ta sila koja će naterati Srbiju da se ponaša suprotno svojim interesima".

Izvor: Srbija Danas
Foto: Youtube/printscreen/PrvaTV

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter