Izvor: Tanjug
18.08.2022 u 15:46
0

VUČIĆ SUTRA O DIJALOGU Petković poručuje iz Brisela: Predsednik će se obratiti javnosti po povratku u Beograd!

Nakon završenog trilateralnog sastanka u Briselu, direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković saopštio je novinarima da se predsednik Srbije Aleksandar Vučić neće obraćati, već će sutra obratiti javnosti.

„Mislili smo da je moguće postići kompromis. Niko se neće obraćati iz naše delegacije“, saopštio je novinarima Petković.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je poručio da se delegacija Beograda borila za mir, stabilnost, kompromisna rešenja, zbog čega će, kako je rekao, predsednik Vučić i ostati još izvesno vreme u Brisleu.

Završen trilateralni sastanak u Briselu predstavnika EU sa Aleksandrom Vučićem i Aljbinom Kurtijem, posle više od pet sati!

„Predsednik Vučić će se sutra po povratku u Beogradu obratiti javnosti i biće to jedno od njegovih najznačajnijih obraćanja javnosti“, rekao je Petković i precizirao da će se Vučić obratiti sutra posle podne ili uveče.

Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter