Izvor: BSC Happy
10.08.2023 u 22:04
2

VUČIĆ EKSKLUZIVNO OTKRIVA U „ĆIRILICI“: „IMAĆU VELIKU POSETU KINI u oktobru, tamo će biti i PREDSEDNIK PUTIN“

Srbiji jedan deo njenih političara priželjkuje sankcije. Vučić u "Ćirilici" razotkriva spinove i propagandu stranih agenata!

 Predsednik Vučić je rekao da mu nije jasno kako neko može, pa i na svoju korist, da želi štetu sopstvenoj zemlji

– Lutkar je onaj koji na povocu drži druge lutke u regionu. Prvo da odgovorim na gospodina Čupića. Za mene je iznenađujuće da neko želi da njegovoj zemlji bude loše da bi ostvario svoje ciljeve. Ne želim da vređam, govorim bilo šta loše o gosodinu Čupiću, besmisleno je. Ja svake godine 4. avgusta odem na neko mesto. Prijedor je bio jedno od prvih mesta gde su srpske izbeglice svratile, da se odmore, okrepe. U Prijedoru živi i dalje mnogo izbeglica iz Republike Srpske Krajine. Ponosim se srpskim rodom i svojim poreklom – rekao je on.

Srpski gradovi lepši od Pariza, Berlina i Londona

Za mene je Prijedor jednako kao i Banjaluka, kao i Beograd kao i Prijepolje, kao i Leskovac, kao i Prokuplje. To su za mene divna mesta. Za mene lepša i od Berlina, i Londona i Pariza. Toliko sam bio u tim gradovima – zajedno svi premijeri i predsednici nisu bili od Drugog svetskog rata – istakao je predsednik.

Vučić je rekao kako u svako doba može da pozove bilo kog lidera, a njegove buduće posete to i potvrđuju. Sastanak sa Putinom?

Pričam sa Makronom, dopisujemo se uglavnom pre ponoći. Imaću veliku posetu „Pojas i put“ Narodnoj Republici Kini u oktobru. To je veliko pitanje šta će tamo da bude; biće i predsednik Putin. Dobio sam i još jedan važan poziv o kom ne mogu da govorim; očekuje se dolazak svih lidera jugoistočne Evrope i ostalih lidera. Da sada pozovem Ursulu fon der Lajen i Šarla Mišela… 17 puta sam bio sa Angelom Merkel. Kada živite u balonima sopstvenih neistina… da se sve to i desi, šta je u tome moja krivica? – rekao je Vučić i dodao:  „Optužuju me za to da štitim srpski narod u Crnoj Gori, Kosovu i Metohiji, Republici Srpskoj. Je li radim nešto protivustavno, je l sam kriv što se ne izvinjavam svima kao jedan od mojih prethodnika. Moramo da budemo fer i poštujemo tuđe žrtve. Da nas na povocu vode neki da se izvinjavamo… Nismo imali ulicu Jasenovačkih žrtava u Beogradu, imali smo i Zadarsku i Šibeničku. Teško je političkom veteranu pretiti. Ljudi polaze od sebe uvek. Kad god vam to neko kaže, taj zna kakav bi bio kriminalac i šta bi radio. On sebe ubeđuje da sam ja to uradio, zato što zna da bi on to napravio da je bio u poziciji – zaključio je predsednik Vučić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “VUČIĆ EKSKLUZIVNO OTKRIVA U „ĆIRILICI“: „IMAĆU VELIKU POSETU KINI u oktobru, tamo će biti i PREDSEDNIK PUTIN“”

  1. ЕУ – нема алтернативу , иста мантра 23 године. Повећање плата и пензија, напредујемо, радимо, мноооого градимо, а ни реч о потрошачкој корпи обичног смртника . Тако ти је то кад сит не верује гладном. Нестајемо🥲

    1
    1
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter