Izvor: Tanjug
26.08.2022 u 11:05
0

VUČIĆ USPEŠNO VODI BORBU ZA MIR I ZAŠTITU SRBA NA KIM! Dačić: „Nema važnijeg pitanja u ovim momentima“

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić istakao je da se upravo ovih dana najbolje vidi koliko je bilo važno što su građani Srbije pružili na izborima ogromnu podršku Aleksandru Vučiću, koji, kako je naglasio, u ovim prelomnim i teškim trenucima kao predsednik Republike Srbije uspešno vodi borbu za mir i za zaštitu našeg naroda na Kosovu I Metohiji.

DAČIĆ PRUŽA PUNU PODRŠKU PRED SASTANAK: „Siguran sam da će Aleksandar Vučić na najbolji mogući način čuvati mir i štititi državne i nacionalne interese!“

– Obaveza prema našoj državi i narodu je da mu pružimo maksimalnu moguću podršku u toj borbi. Preko je potrebno narodno jedinstvo bez međustranačkih razmirica, koje samo mogu da štete Srbiji – kazao je Dačić i dodao da nema važnijeg pitanja u ovim momentima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Prema njegovim rečima, u pitanju je opstanak našeg naroda na Kosovu I Metohiji i budućnost Srbije.

– Socijalisticka partija Srbije i ja lično bićemo snažan deo narodnog jedinstva i političke stabilnosti Srbije, jer bez toga neće biti ni Srbije – poručio je Dačić. 

Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter