Izvor: B92
01.07.2021 u 10:05
0

VULIN: PRESUDA pokušaj suđenja srpskoj državi i srpskom narodu

Presuda nekadašnjim čelnicima Službe državne bezbednosti Jovici Stanišiću i Franku Simatoviću pokušaj je suđenja srpskoj državi i srpskom narodu, ocenio Vulin. Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin je u sredu uveče gostujući na TV Pink istakao da Haški tribunal nije napravljen ni da bi sudio pravedno, niti da bi se narodi na Balkanu pomirili.

VAŽNO: 

DRECUN EKSKLUZIVNO ZA HAPPY TV: Problem na KiM je što sada Amerika smatra Srbiju partnerom!

EKSKLUZIVNO SAMO NA HAPPY TV: Krkobabić objasnio kako do kuće na selu za neverovatno malo novca!

VREMENSKA PROGNOZA ZA ČETVRTAK 1. JUL: Odahnite – danas malo svežije!

OD DANAS UKINUT ROMING NA ZAPADNOM BALKANU: Cene niže i za 90 odsto – evo koliko će vas koštati pozivi

TEŠKA POVREDA STEFANA JOVIĆA! Propustiće Olimpijadu?!

„Naprotiv. On je još više posvađao balkanske narode, a napravljen je pre svega da bi se sudilo Srbima i Srbiji“, ocenio je Vulin.Naveo je da je u slučaju hrvatskih generla Mladena Markača i Ante Gotovine tadašnji Haški tribunal promenio svoja pravila i rekao da ako nema neposrednog izvršenja, onda nema ni zločina.

PROČITAJTE JOŠ:

SUTRA KONAČNI REZULTATI MALE MATURE: Uskoro popunjavanje liste želja za upis učenika u srednje škole

BOLNICI U ZRENJANINU 30 MILIONA: Pokrajinska vlada izdvojila sredstva za opremanje zdravstvenih ustanova

TEŠKA NOĆ U BEOGRADU: Stravična saobraćajna nesreća kod Šimanovaca!

TEMA ORGANIZOVANI KRIMINAL! Vanredni sastanak Vučića, Ane Brnabić i Vulina u Predsedništvu

„Nekoliko godina kasnije, promenili su svoja pravila i rekli da takva mogućnost postoji da bi osudili Stanišića i Simatovića“, istakao je Vulin.

Ukazao je i da je Gardijan prethodnog dana objavio članak u kome je precizno napisano kako će biti presuđeno i sa kojim ciljem, tj. da se eksplicitno dokaže navodna uloga Srbije u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini.

Vulin je takođe ocenio da nikako nije slučajno ni što je nedavno baš crnogorski parlament doneo rezoluciju vezanu za Srebrenicu, jer se znalo da će baš ona da najviše pogodi Srbiju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter