Izvor: BSC happy portal
11.02.2024 u 12:55
0

„ZA NAMA JE ISTORIJSKA NEDELJA:“ Vučić je pokazao kako se bori za Srbiju i za svoj narod

Za nama je svakako istorijska nedelja u kojoj je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na na najbolji način celom svetu pokazao kako se bori za svoju zemlju i svoj narod i kako se štiti međunarodno pravo, teritorijalni integritet i suverenitet međunarodno priznatih zemalja, poručila je premijeka Srbije Ana Brnabić.

RAZGOVORI SA AMBASADOROM: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se ambasadorom Ruske Federacije Aleksandrom Bocan-Harčenkom

Prema njenim rečima, neki drugi su, pak, pokazali sve suprotno tome – o njima je sve rečeno i nisu zaslužili da se reči više troše na njih i njihova (ne)dela.

„Pred nama su još mnoge pobede kako bi završili sve ono što smo zacrtali do 2027. Već u naredne 2-3 nedelje počinjemo izgradnju još jedne zgrade u okviru Naučno-tehnološkog parka u Nišu, počinjemo izgradnju Naučno-tehnološkog parka u Кruševcu i Inovacionog distrikta u Кragujevcu! Кoliko sutra, na Svetskom samitu vlada u UAE, Srbija će potpisati sporazume o saradnji sa njihovim institucijama u oblasti veštačke inteligencije kako bi nastavili naš brzi razvoj u ovom polju. Idemo dalje! Srbija nikada ne sme da stane!“, napisala je Brnabićeva na društvenim mrežama.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter